OVER MIJ

OVER JURJEN VAN AKEN & HELLO NEW START

Ik ben de oprichter van Hello New Start, wat is voortgekomen uit 18 jaar begeleiden van mensen in hun privé-, sport- en werkomgeving.

 

Op het snijvlak van het vastlopen van relaties, achteruitgang van prestaties en of loopbaanvraagstukken en spanning & stress ligt mijn expertise. Hoe creëer je beweging, ontwikkeling en toekomst en hoe verminder je stress en spanningen? Dat is mij op het lijf geschreven.

 

Gevormd door de University of Life ben ik opgeleid en gecertificeerd door diverse organisaties zoals het NOBCO. Mijn vader gaf mij als kind het advies: “Vind werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken.” En dat geweldige werk, het coachen van mensen en teams, doe ik met hart en ziel. 

Hello New Start doet dit vanuit een samenwerking:

Het Collectief

  Sander                 Linda                  Jan                 Jacco              Philo

Gremmen           Zandbergen         Körver         van den Berg     Hermans

Het Collectief is een samenwerking/ mastermind van professionals die optimaal is afgestemd om mensen beter te laten functioneren in hun werksituatie. Een gezonde maatschappij waarin we, met elkaar, bijna als vanzelf veel beter kunnen functioneren. 
Daar een wezenlijke bijdrage aan leveren, dat is het hoogste doel van ons Collectief.

Meer weten wat dit voor jou kan betekenen?

HET IDEE ACHTER HELLO NEW START

For healthier and life-changing results.

Voor werkend Nederland is (langdurig) arbeidsverzuim een onbeheersbare en voortdurend groeiende kostenpost. De verzuimcijfers zijn voor veel bedrijven/ organisaties flink hoger dan pakweg tien jaar geleden.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat niet functionerende medewerkers en arbeidsverzuim geld kost, veel geld. Uitval van een enkele medewerker kan jouw bedrijf zomaar 60.000 euro tot 80.000 euro kosten. En wat als er meer medewerkers uitvallen, wat betekent dat voor jouw bedrijfsresultaat? Omzetverlies, hoge vervangingskosten, weglopende klanten, niet gehaalde deadlines?  Als ondernemer zit je hier niet op te wachten. 

 

De vraag is: ‘Wat nu? Accepteren of voorkomen?”

Als jij het arbeidsverzuim wil terugdringen of voorkomen, laten we er dan samen naar kijken. Wij formuleren dan een aanpak die jouw organisatie zal aanspreken en voor de benodigde resultaten zal zorgen. Voor het eerste gesprek rekenen wij geen kosten. Nodig ons uit via onderstaand contactformulier.

HOE?

Hello New Start is een praktijk voor werkend Nederland gericht op het terugdringen van arbeidsverzuim. Wij doen dat onder meer met de nieuwste generatie behandelmethoden. Daarmee brengen we beweging in individuele thema’s als loopbaanvraagstukken, stress, burn-out en SOLK (somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten). In vergelijking met de traditionele methoden halveren wij het arbeidsverzuim. Staat er voor een burn-out gemiddeld 6 tot 9 maanden, wij realiseren een gezonde terugkeer gemiddeld in 3 maanden. U kunt zelf bedenken wat dit voor de medewerker betekent en voor u als ondernemer.

 

Dienstverlening

  • Loopbaancoaching

  • Stress & burn-out therapie

    • Met een nieuwe generatie behandelmethoden brengen we beweging in individuele thema’s als: SOLK (somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten), stress & burn-out.

Twee e-boeken beschikbaar voor jou:

- De techniek ‘Een ander gesprek’ het concept achter Hello New Start.

-‘Wat zijn de gevolgen van Werkstress & Burn-out’ voor werkgever en werknemer.

Als professional ben ik opgeleid en gecertificeerd door onderstaande bedrijven. 

Klik een van deze logo’s om hierover meer te weten te komen

Vormgever van de Graydon Academy, 2000

Oprichter van de Vesting Finance Academy, 2006

Grondlegger van de HBO Credit management, 2010

Doceerde aan de Avans Hogeschool, HU, HAN, Hogeschool van Amsterdam, Haagse Hogeschool en NHL, 2006- 2014

CONTACT

Centrum voor Transformatief coachen
Lammenschansweg 15 C

2313 DH Leiden

 

Bel mij: 06 - 15417719

E-mail: jurjen@hellonewstart.com

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m vrijdag:
08.30 – 20.00 uur en 13.00 – 18.00 uur

 

zaterdag: 09.00 – 13.00 uur

 

Telefonisch ben ik iedere dag van

07.00 - 23.00 uur bereikbaar

© 2020 Hello New Start - All Rights Reserved.

Hello New Start is geaccrediteerd door:

Hello New Start is aangesloten bij:

Afbeelding1-1024x367.png
logo.png