OVER MIJ

Over mij

 

Mijn naam is Jurjen van Aken, gecertificeerd transformatie coach. Mijn roots liggen in sport coaching & management coaching. Ik heb honderden politiemensen en medewerkers in de zorg begeleidt in verander- en transitieprogramma’s. In tijden van crisis heb ik managers begeleid die zich bezighielden met overnames, centralisaties en transformatie van bedrijfsonderdelen. Buiten het bedrijfsleven heb ik mensen begeleid die vastliepen met waarmee ze bezig waren.

 

Allen kampen met uiteenlopende uitdagingen in het (werk) leven. Het lijkt of ze tegen een glazen plafond aanlopen. Ze voelen dat er meer uit het functioneren en het leven te halen valt. Een patroon, een manier van doen waarmee ze jarenlang succes mee hadden, raakt uitgewerkt. Langzamerhand maar steeds vaker lopen zij tegen de negatieve kanten van hun gedrag aan. Het functioneren, de relatie of de wijze van leven komt onder druk te staan.

 

In de loop der jaren heb ik inzichten en methoden ontwikkeld hoe met deze vraagstukken om te gaan. Het is een in de praktijk beproefde methode gebleken die tot doorbraken leidt.

Bij al deze coaching trajecten is er een rode draad van zingeving, arbeidsvreugde en de balans tussen werk en privé. Mijn doel is samen met jou te komen tot een transformatie waarin jij in deze drukke wereld een eigen authentieke weg weet te vinden. Met als belangrijkste doel het (her)vinden van jouw gezondheid, vitaliteit en geluk.

Meer weten wat dit voor jou kan betekenen?

Over Hello New Start

For healthier and life-changing results.

Hello New Start onderscheidt zich als coachinstituut door een focus op ‘transforming the human potential’ - een persoonlijke ontwikkeling als mens van binnen naar buiten, gericht op zelfrealisatie. Ik geloof dat wanneer je leert hoe je jezelf kunt resetten, een switch kan maken de ruimte ontstaat om de beste versie van jezelf te worden. Daar werken we aan, samen. Dat is waar de doorbraken ontstaan. Dit zit in het DNA van alles wat ik doe verweven. In de 1 op 1 coaching, teamcoaching en de opleiding Transformatie coach staan de principes van transformeren centraal om de effectiviteit, gezondheid, vitaliteit en geluk van anderen te vergroten. 

 

 

Mijn missie

Ik ga voor doorbraken zodat jij instaat bent DE BESTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN.

De programma's zijn gericht op transformatie van mensen, waardoor zij instaat zijn door te groeien tot grote hoogte: zelfrealisatie. Hiermee draag ik bij aan een leven dat lichter, gezonder en energieker geleefd kan worden. Ik help individuen, teams en organisaties zichzelf te transformeren en te groeien in persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Ik beloof dat de coachprogramma’s werkelijk impact hebben op het gedrag van deelnemers, leiders en professionals en daarmee op hun omgeving.

De samenwerkingspartners van Hello New Start

 

Werken bij en voor Hello New Start betekent dat je onderdeel uitmaakt van een ambitieuze organisatie, die bezig is haar voetprint als coachinstituut bij mensen achter te laten. Ik ben op zoek naar professionals die ondernemend en zelfstandig zijn, proactief, communicatief vaardig en gericht op samenwerking. Als vanzelfsprekend ben je geïnteresseerd in de thema’s transformatie & persoonlijk leiderschap en kun je je vinden in de missie van Hello New Start.

 

Blijf groeien

Vanuit het coachinstituut richt ik mij op beweging creëren bij mensen en ik vind het daarom ook belangrijk dat jij als aangesloten professional je blijft ontwikkelen. Daarvoor periodiseer ik leer- werkbijeenkomsten waarin onderwerpen terugkomen waarmee je jouw vakmanschap verder kunt ontwikkelen.

 

Samenwerken als zelfstandige

Je werkt als zelfstandige vanuit je eigen onderneming aan een geheel eigen voetprint. Je weet je gesteund door collega professionals ieder met een unieke rugzak aan tools en levenservaring. Door kennis en kunde toe te voegen aan het geheel creëer je dat er gegeven wordt, iets wat als groeiversneller kan dienen voor jouw ontwikkeling. Je kan meeliften op gezamenlijke inspanningen waarin ik incidenteel ook vraag dat jij hierin het voortouw neemt.

 

Spreekt dit aan en denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan het geheel?

Neem dan contact met mij op!

Als professional ben ik opgeleid en gecertificeerd door onderstaande bedrijven. 

Klik een van deze logo’s om hierover meer te weten te komen

Vormgever van de Graydon Academy, 2000

Oprichter van de Vesting Finance Academy, 2006

Grondlegger van de HBO Credit management, 2010

Doceerde aan de Avans Hogeschool, HU, HAN, Hogeschool van Amsterdam, Haagse Hogeschool en NHL, 2006- 2014

CONTACT

Hello New Start
Lammenschansweg 15 C

2313 DH Leiden

 

Bel mij: 06 - 15417719

E-mail: jurjen@hellonewstart.com

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m vrijdag:
08.30 – 20.00 uur

 

zaterdag: 09.00 – 13.00 uur

 

Telefonisch ben ik iedere dag van

07.00 - 23.00 uur bereikbaar

Hello New Start is geaccrediteerd door:

Hello New Start is aangesloten bij:

Afbeelding1-1024x367.png
logo.png

© 2020 Hello New Start - All Rights Reserved.