HSN%2525252525202021_edited_edited_edite

ABOUT ME

Ik ben Jurjen van Aken. Ik coach mensen vanuit een unieke methodiek:

- Dring door tot de kern/oorzaak.

- Maak gebruik van reset technieken. 

Hiermee krijg jij je mentale vrijheid terug.

Wat ik ontdekte over geluk, gezondheid & presteren 

Wat gaat dit voor jouw verhaal betekenen?

 

Ik ben gestart in de sport. In het coachen van prestatiegerichte sporters. Sporters die grenzen willen verleggen. In die tijd werd er gedacht dat talent en wilskracht je succesvol maakte. Maar het verbaasde mij dat bij een heleboel dat niet het geval was. Ze liepen over van talent en hun inzet was voorbeeldig. Maar er was iets, een barrière die zij niet konden nemen. Iets wat hen weerhield om verder te groeien en te presteren.

 

Deze ervaring deed zich ook voor in het bedrijfsleven waar ik leidinggevenden en medewerkers coachte bij de Politie, in de Zorg en het Onderwijs.

In management-, leiderschaps- en in persoonlijke ontwikkelprogramma’s (coaching) maakte zij mooie vooruitgangen, maar het leverde niet op wat de deelnemer zelf ECHT had gehoopt. Het kwam er niet uit en in de praktijk zagen ze dat ze veel te snel vastliepen en het idee hadden dat er veel meer in zat. 

iStock-475884998.jpg
shutterstock_171958736.jpg

 

Met alle gevolgen van dien. Ze kregen gezondheidsklachten. De een van stress of angst- of paniek aanvallen en als er niet tijdig werd ingegrepen mondde dat uit in depressiviteit of een burn-out (psychisch dus). De ander van fysieke klachten waar de oorzaak niet achterhaald kond worden (SOLK) en weer een ander kreeg mentale klachten. Met alle gevolgen voor iemands werk- en privéleven.

 

De grote vraag was dus ook hier weer: ‘Wat hield hun tegen? Wat veroorzaakte het vastlopen? Waarom beschikken zij niet over de vrijheid om te groeien, te ontwikkelen die anderen wel hebben?

 

Dat laatste stukje…..ik kwam er maar niet bij. Dat moest toch anders kunnen?

Bij particulieren in relaties gebeurde hetzelfde. Liefde ging over in strijd. Opvoeden werd een strijd, omgaan met vrienden werd gedwarsboomd door een onderstroom van niet productieve emoties. En bij allen ging de gezondheid achteruit, kwamen relaties onder druk te staan, werd de liefde minder, werd het leven ervaren als een gevangenis.

En dat zette mij aan om opnieuw studies op te pakken, de boeken in te duiken, seminars bij te wonen, nieuwe methodieken te onderzoeken en eigen te maken. Dit duurde en duurde totdat ik een nieuwe methodiek ontdekte die baanbrekend was. Die complementair was aan wat ik al deed maar die effectiever bleek dan bijvoorbeeld de EMDR-methodiek.

 

En daar vond ik mijn missie. Hier kon ik het grote verschil maken voor de mensen met wie ik werkte. Dit was de methodiek die barrières doorbrak bij cliënten. Klachten verdwenen en de gezondheid herstelde. Maar nog belangrijker mensen kunnen hun talenten inzetten in hun werk in het functioneren binnen een team/ met klanten of vanuit hun rol als leidinggevende of eindverantwoordelijke, in hun privéleven in hun relatie, de opvoeding met kinderen of in vriendschappen.

 

Het hier startte mijn missie. 

Ik droom ervan om “Iedere cliënt zijn vrijheid terug te geven om te kunnen groeien naar next levels van geluk, liefde, gezondheid en succes.

Met de HSN- methode doorbreek je de oorzaak, die jou nu en waarschijnlijk al jaren belemmert je in je relatie, je werk of je gezondheid. Je kunt in je privéleven, je carrière of je gezondheid wél slagen op manieren, waarvan je dacht dat die niet aan jou besteed waren.

Ik leer je niet om te gaan met je klachten, maar ben de go-to-coach voor mensen die voor doorbraken gaan. Die het leven willen leiden waar ze naar verlangen en van gedroomd hebben. Ik werk zowel zakelijk als particulier met mensen die ‘committed’ zijn om een nieuwe start te maken, om vooruit te komen.

Ik ben gespecialiseerd in de methodieken en technieken die innerlijke blokkades en beperkingen doorbreken. Hierdoor komt de weg naar geluk, liefde, gezondheid en succes vrij. Vanuit Daarnaast het ‘Effortless Life Program’ begeleid ik mensen om hun doelen te realiseren.

Interesse? Maak vrijblijvend kennis en vraag een one-session-coaching aan. 

Men on a mission

 

Ik droom ervan.....

“Dat iedere cliënt een nieuw hoofdstuk start.

Wat uitgroeit tot een nieuw verhaal  waarin  hij groeit naar next levels

in liefde, gezondheid en persoonlijk en en/ of zakelijk succes"

walk-418121.jpg
 
shutterstock_773618026.jpg

Over Hello New Start

For healthier and life-changing results.

Hello New Start onderscheidt zich als coach- en opleidingsinstituut 

door een focus op ‘transforming the human potential’. 

Een persoonlijke ontwikkeling als mens van binnen naar buiten,

gericht op groei door blokkades op te ruimen en paden

naar groei uit te zetten.

 

In het spectrum van coachen en opleiden zie je enerzijds life- en businesscoaching en anderzijds de meer spirituele coach varianten.

Hello New Start vult het gat in het midden op.

Met een nuchtere kijk op alles en iedereen en methodieken die een wetenschappelijke basis hebben maken we het verschil voor onze cliënten.

Ik geloof dat wanneer je leert hoe je jezelf kunt resetten, een switch kan maken de ruimte ontstaat om next levels van groei in gezondheid, relaties, carrière te realiseren.

Daar werken we aan, samen. Dat is waar de doorbraken ontstaan. Dit zit in het DNA van alles wat ik doe verweven. In de 1 op 1 coaching, teamcoaching en de register post-hbo opleiding Transformationeel coach. 

Meer weten wat dit voor jou kan betekenen?

 

Vormgever van de Graydon Academy

Oprichter van de Vesting Finance Academy

Grondlegger van de HBO Credit management

Doceerde aan Avans Hogeschool, HU, HAN, NHL

en de Hogescholen van Amsterdam en Den Haag

Rock Maze
 

Als professional ben ik opgeleid en gecertificeerd door onderstaande bedrijven. 

Klik een van deze logo’s om hierover meer te weten te komen