top of page

Sluit jij aan bij het samenwerkingsverband van de Register Post hbo-opleiding Transformatief Coach?

Ambitie is om samen deze opleiding te ontwikkelen door inhoud en vorm te geven.Voor het ontwikkelen en verzorgen van de Register Post hbo-opleiding Transformatief Coachen zoek ik…………….


In het spectrum van coachen zie je enerzijds life- en businesscoaching en anderzijds de meer spirituele coachvarianten. Doel is om de opleiding Transformatie Coach in het midden te positioneren met een erkenning van het CPION en daarna bij NOBCO/ EMCC.

Samenwerkingsverband

Ik ben op zoek naar professionals met een achtergrond in het HRM-werkveld, bijvoorbeeld als trainer, opleider of onderwijskundige, die mee willen werken in één van de volgende rollen:

- meeschrijven aan het curriculum;

- geven van meerdere modules als trainer;

- zitting nemen in de adviescommissie;

Kortom, professionals die samen een geaccrediteerde opleiding willen ontwikkelen. Die straks ook onderdeel van de opleiding zijn, waaraan de komende jaren tientallen, misschien wel honderden mensen deelnemen om hun leven te verrijken en verder te ontwikkelen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Heb je belangstelling om in een van de rollen aan te sluiten bij de opleiding TC dan ontvang ik graag jouw cven motivatie. Lees graag wat het voor jou betekent om deel te nemen, vanuit welke rol je wilt aansluiten en welke expertise je meeneemt.

Op LinkedIn kun je meer lezen over wie ik ben en welke ervaring ik heb met het opzetten van de mbo-trajecten Credit Collector en Credit Controller en de geaccrediteerde minor HBO Creditmanagement (binnen de bachelor Bedrijfskunde/ accreditatie via het SDO).Jurjen van Aken


P.s. delen wordt op prijs gesteld


📷* CPION (Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland) toetst opleidingen en bij erkenning worden deze toegevoegd aan het opleidingenregister. Dit houdt in dat je na succesvolle afronding van een post-hbo-studie een erkend diploma ontvangt16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page